Een paar weken geleden, is de kaartverkoop geweest voor de pronkzittingsavonden in het Klottenriek en ... zaterdag 13 januari en zaterdag 20 januari is al helemaal uitverkocht.

Voor vrijdag 19 januari zijn nog wel een aantal kaarten beschikbaar. De verkoop hiervan is bij Heino Hendriks.

Op vrijdag 12 januari gaan we met de seniorenpronkzitting van start. Wil je hiervoor nog een kaartje kopen? Neem dan contact op Willy van der Ligt.

Het beloofd weer een bomvol en gezellig programma te worden met vele 'artiesten' van eigen bodem uit ons mooie dorpje Wilbertoord.

Tijdens één van de pronkzittingsavonden wordt de Klot van het jaar bekend gemaakt. En ook het boerenpaar zal op het podium verschijnen.

Ook zo benieuwd wie de opvolgers worden van Herman en Gerdi Derks, het boerenpaar van afgelopen jaar? De boerenbruiloftcommissie heeft de eerste aanwijzing bekend gemaakt, tijdens het jubileumweekend: ‘Dit boerenpaar hebben we allemaal in de hand gehad!’
Toen bleef het even stil... de boerenbruiloftcommissie was in diep beraad. Na lang nadenken kregen we nog twee tips: ‘Zij zijn de eerste in de rij.’ en ‘Dit boerenpaar heeft een levendige achtergrond.’

Misschien heeft het boerenpaar in spé, het nu wel heel warm gekregen. Bij wie zijn de klompen gepoetst en staat de poffer klaar? Over enkele weken zullen we weten, wie er op carnavalsdinsdag in het onecht verbonden zal gaan worden.