Komende zaterdag 20 januari vindt in Langenboom de Krasse Knorre Zitting (KKZ) plaats. Deze zitting is een gezellige middag speciaal voor de 55-plussers van Langenboom, natuurlijk onder aanvoering van Prins Peter d’n urste, Prinses Esther en Narrin Manon.

De Krasse Knorre Zitting is gevuld met leuke acts verzorgd door de leden van de carnavalsvereniging en de dansmariekes. De KKZ start om 13.30 uur. Zaal D’n Bens is open om 13.00 uur. De kaarten kosten 10 euro en zijn te koop bij Henny van Kuppeveld, Dorpsstraat 60a tel. 0486-432195.

Ook voor de pronkzittingen van Langenboom zijn nog kaarten beschikbaar. Artiesten van eigen Langenboomse bodem brengen op zaterdag 27 januari, vrijdag 2 en zaterdag 3 februari in zaal D’n Bens hilarische, ontroerende, verrassende en vooral goede acts ten tonele. Deze gezellige avonden worden al jaren beschouwd als één van de hoogtepunten van het carnavalsseizoen van de Verkuskoppe.

De aanvang is 19.45 uur. De toegangskaarten kosten € 10,00 per stuk, inclusief garderobe. Deze kaarten zijn eveneens te koop bij Henny van Kuppeveld. U kunt uw pronkzittingkaarten ook kopen bij Bakkerij Verkerk en café D’n Bens.