Carnaval 2018 staat voor de deur. Er wordt van alles georganiseerd in het Klottenriek. Maar wil je dan een keer naar een kroegentocht, dan is daar ook zeker aan gedacht.

Dit jaar organiseert V.I.S., in samenwerking met Carnavalsvereniging de Klotstèkers en Café-Zaal Amanshof, een busreis naar de kroegentocht in Uden en Cuijk.
Op zaterdag 10 februari gaat er een bus vanuit Wilbertoord naar de ‘Ujese kroegentocht’.
Voor € 27,50 wordt je dan met de bus naar Uden gebracht. Dit is dan inclusief het toegangsticket voor de kroegentocht.
Wil je op dinsdag 13 februari mee doen aan de ‘Kuukseelfkroegentocht’, dan kun je ook weer in de bus stappen in Wilbertoord. Een toegangsticket, inclusief de busreis, kost dan € 25,00.
Speciaal voor de echte carnavalsvierders onder ons, is er ook de mogelijkheid om een combiticket te kopen.
Wil je met de bus naar de Ujese kroegentocht én de Kuukseelfkroegentocht, dan kan dat voor € 50,00 geregeld worden.
Aanmelden voor de kroegentocht kan vanaf nu.
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin het aantal kaarten je wilt en voor welke kroegentocht. (Vergeet niet je naam te vermelden).
Wanneer de mail is ontvangen, sturen wij je een bevestiging van je bestelling met daarin de gegevens om het geld voor de tickets over te maken.
Vervolgens ontvang je een mail, als de betaling is ontvangen. Pas wanneer het geld is ontvangen, is de boeking definitief.
Aanmelden kan tot 5 februari. Let op! I.v.m. met grote belangstelling kan het zijn, dat de kaarten voor de kroegentochten snel uitverkocht zijn. Dus vol = vol! Bij vragen kun je ook contact opnemen met: Stan van de Kandelaar (06-23800880)
Bij terugkomst in het Klottenriek, wordt er een consumptie aangeboden door Ruud en Marion Couwenberg, van Café-Zaal Amanshof.
Aansluitend kun je natuurlijk nog gezellig met alle Klotstèkers feesten in de Klottenstal.