Bij Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat in Mill staat ook weer het een en ander te gebeuren tijdens carnaval.

Sowieso is ’t Centrum op maandag en dinsdag enkele uren als Eetcafé ingericht, maar ook is er volop ruimte voor feest en start de laatste carnavalsdag met een groots ontbijt voor iedereen en wordt carnaval afgesloten met een groot sluitingsbal voor alle belangstellenden.

Zaterdag

Carnaval begint op zaterdagavond 10 februari met een groots carnavalsbal in café zaal Royal. Dit is een gezamenlijke organisatie van ’t Centrum en Royal. Muziek is in handen van DJ Joost en de toegang is helemaal gratis.

Zondag

Carnavalsondag trekt vanaf 14.11 uur de carnavalsoptocht weer door de Millse straten. Traditioneel is het ter hoogte van ’t Centrum volop gezelligheid tijdens deze bonte stoet groepen, individuelen en wagens. Na de optocht is het volop feest in ’t Centrum met DJ Thom en de toegang is uiteraard gratis.

Maandag

Carnavalsmaandag is dweildag in Mill. Met de dweilbus van kroeg naar kroeg. Ook ’t Centrum is dweilhalte. Hier zal DJ Thom vanaf 15.00 uur de muziek verzorgen. Uiteraard is de toegang net als het deelnemen aan de dweiltocht helemaal gratis.
Van 16.00 uur tot 21.00 uur is ’t Centrum tevens eetcafé. Reserveren voor het eetcafé is raadzaam.

Dinsdag

Op carnavalsdinsdag is er om 11.11 uur een groots carnavalsontbijt voor iedereen. Alle carnavalshoogheden van ’t Gèrmelaand zullen hier ook aanschuiven. Hiervoor is tevoren reserveren via tel. 0485-451904 noodzakelijk.
Van 16.00 uur tot 19.30 uur is ’t Centrum tevens eetcafé. Reserveren voor het eetcafé is raadzaam.
Vanaf 20.00 uur barst er een spetterend feest los. De laatste uurtjes voor prins Chris-Jan, prinses Jessica en jongkers Joost en Max. Een mooie feestelijke en gezellige afsluiting van een fantastisch carnaval voor iedereen. Toegang gratis.

Francien, Sjaak en alle medewerkers wensen u een super carnaval toe!

www.grandcafehetcentrum.nl