Het was weer een roerige week voor de Langenboomse speurders. In hun zoektocht naar de nieuwe prins van CV De Verkuskoppe zijn zij door een listige truc van de heren van de prinsencommissie op een dwaalspoor gezet. Zo waren de 11 geplaatste prinsensteken bij kandidaat-prinsenparen na een week verdwenen en vervolgens in de voortuinen van 11 andere stellen verschenen.

De verwarring was vervolgens groot want ‘woontiehier’ bleek dus ineens niet meer van toepassing. Maar hoe zat het dan wel? Afgelopen zaterdag tijdens de eerste speuruitzending van de LOM is de definitieve selectie van kandidaat-prinsenparen bekend gemaakt. Uit beide prinsenpolls zijn de paren met de meeste stemmen geselecteerd en zij behoren nu tot de laatste 11. En de prinsencommissie heeft verzekerd dat de echte prins hier ook tussen zit!

Na een korte rit in de emotionele achtbaan van hoop, verlangen, teleurstelling, onzekerheid en twijfel, zijn de speurders nu enthousiaster en gedrevener dan ooit om voor de officiële onthulling achter de identiteit van de nieuwe prins te komen. Hoogheden in spé: wees op jullie hoede!

In een eerdere editie van deze krant zijn voor zowel het nieuwe prinsenpaar als de nieuwe nar of narrin cryptische omschrijvingen gegeven. Afgelopen zaterdag kwamen er twee nieuwe omschrijvingen bij. Tevens kon er door oplossen van een puzzel een extra exclusieve hint verdiend worden.

De cryptische omschrijvingen voor het nieuwe prinsenpaar zijn:

1) Dit jaar is het logisch!
2) Zij blies hem nieuw leven in!
3) Hij is haar held
4) Er komt bij haar geen einde aan

De cryptische omschrijvingen voor de nieuwe nar of narrin zijn:

1) 1 erbij en 1 eraf en we bouwen een feestje
2) Even wat anders

Tijdens de uitzending van de LOM op zaterdag 3 november zal er een nieuwe aanwijzing volgen. Tevens zullen er voor de kijkers weer extra hints te verdienen zijn.

Denk jij te weten wie het nieuwe prinsenpaar en/of de nieuwe nar of narrin wordt? Breng dan je stem uit op www.verkuskoppe.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (#verkuskoppe).

Wordt vervolgd...