Op zaterdag 10 november vindt het jaarlijkse prinsenbal plaats in de Bokkenstal. Tijdens deze avond wordt in café zaal Difference het 47e prinsenpaar bekend gemaakt.

De avond begint om 20:00 uur, en er staat een divers programma voor de deur. Zoals elk jaar worden er ook dit jaar weer een aantal schlagers gezongen. Dit wordt gecombineerd met het grote finalespel wat tussen 5 kandidaat prinsenparen wordt gespeeld. Uit dit spel komen twee winnaars naar voren, waarvan uiteindelijk één van hen zich het nieuwe prinsenpaar van CV de Bokken mag noemen. Zij zullen om precies 23:11 verschijnen als nieuwe regeerders. Zal het onze speurders, Oh Oh 7, ook dit jaar lukken om het juiste prinsenpaar voor die tijd te ontmantelen?

Helaas is er naast een tijd van komen ook een tijd van gaan. Dit jaar moeten we helaas afscheid nemen van Prins Han en Prinses Annemieke. Zij hebben samen met hun gevolg, adjudant Bram, hofdame Yvonne en narrin Emmy, gezorgd voor een super jaar. Op 10 november zullen zij het stokje over gaan dragen aan de nieuwe hofhouding. Bent u ook benieuwd wie de nieuwe regeerders gaan worden in het Bokkenriek? Zorg dat je er bij bent op zaterdag 10 november, vanaf 20:00 uur in Café Zaal Difference in Sint Hubert.

Wil jij graag meedoen met een schlager? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..