Hebben de speurders de hoogheden onder de loep gekregen? A.s. zaterdag 10 november rond de klok van 23.11 uur, zullen we weten wie de nieuwe hoogheden zijn van het Klottenriek.

Wie zullen er uit het prinsenboek stappen en gaan beginnen aan een geweldig avontuur? De spanning stijgt... zeker voor de nieuwe heersers!

Enkele weken geleden heeft de prinsencommissie, de eerste aanwijzing bekend gemaakt.
Tijdens de uitzendingen van de Lokale Omroep, hebben de speurders nog twee aanwijzingen voor het nieuwe prinsenpaar en nar/narrin gekregen.
Brainstormavonden waren er nodig voor de speurders, tactieken werden bepaald.
Maar dat niet alleen… vele Klotstèkers zijn ‘onder de loep’ genomen, de speurdersactie van dit jaar. Zo zijn er nog meer potentiële kandidaten in beeld gebracht.
Toch blijft het nog raden en gissen, wie er dit jaar voorop zal gaan in de polonaise.
A.s. zaterdag 10 november, enkele uren voordat de nieuwe hoogheden bekend worden gemaakt, komt er nog een aanwijzing bij.

De aanwijzingen die we tot nu toe hebben, voor het prinsenpaar;
‘Doar zakt mien de boks van af!’
’11-11 en de rest komt van zelf’
‘Oo ze komen oh germ van verre.

Ook voor de nar of narrin heeft de prinsencommissie weer aanwijzingen gegeven;
‘Als hij of zij in beweging komt, barst het los!’
‘Pluk de dag, het kumt zoals het kumt.’
‘Hij of zij kiest het juiste pad.

Weet u of deze hoogheden onder de loep genomen zijn?
Wil je weten wat de laatste aanwijzingen zijn, luister dan van zaterdagavond van 18.00 - 19.00 uur naar de Lokale Omroep Mill.
En zoals vorige keren…zie je iets verdachts, heb je een goede tip…neem dan contact op met de speurders of plaats een berichtje op de Facebookpagina van de Klotstèkers.

We beginnen die avond van het prinsenbal, met het zingen van de schlagers.
Wil je nog mee doen? Je kunt je nog aanmelden tot donderdag 8 november, neem dan contact op met Marco en Angelique Teunissen en maak kan op mooie prijzen.

Natuurlijk nemen de we die avond ook op ludieke wijze afscheid van Prins Rob, Prinses Sandra en Narrin Nina. Voor hun slaat de laatste bladzijde van het prinsenboek dicht.
Ze gaan hun carnavalsjaar nog eens dunnetjes over doen, als adjudanten van de nieuwe hoogheden.

Het beloofd weer een gezellige avond te worden. Wil je er bij zijn, kom dan vanaf 20.00 uur naar Amanshof in Wilbertoord!