Op zaterdagavond 10 november is om 23:11 uur in een volle zaal in de Difference het nieuwe prinsenpaar van het Bokkenriek uitgekomen. Mark van Dijk en Rianda Claassen zijn de nieuwe heersers en hebben het stokje overgenomen van ex prins Han en ex prinses Annemieke.

De avond begon om 20:00 uur. Er werden verschillende schlagers ten gehore gebracht, en ook werden er verschillende afvalspellen gespeeld tussen de vijf kandidaat prinsenparen. Ook moesten we die avond afscheid nemen van prins Han, prinses Annemieke, adjudant Bram, hofdame Yvonne en narrin Emmy. Wij bedanken hun voor het super jaar dat we met z’n alle hebben gehad.

In de pauze presenteerde CV Schup en Schoeffel hun nieuwe dans in hoog tempo. Toen was het tijd voor de prijsuitreiking van de schlagers. Engsele heeft dit jaar de titel weten overwinnen.

De spanning in de zaal steeg, en toen was het tijd om het nieuwe prinsenpaar te ontmantelen. Prins Mark d’n tweede en zijn prinses Rianda kwamen als 47e prinsenpaar tevoorschijn. Zij zullen samen met hun gevolg, adjudant Emiel Nabuurs, hofdame Astrid Geurts en nar Jesse Swartjes de komende carnaval over het Bokkenriek in Sint Hubert gaan regeren. Hierbij zal hun lijfspreuk zijn:

"Pilsje pilsje, we zullen zuipen, al moeten we naar huis toe kruipen"

Het prinsenpaar en hun gevolg zal een receptie aangeboden worden op zaterdag 8 december in café zaal Difference. Wij wensen prins Mark, prinses Rianda en hun gevolg dit jaar een supercarnaval toe!

Natuurlijk was ook Oh Oh 7 van de partij. Zij hebben het dit jaar erg lastig gehad met speuren. Helaas zaten zij dit jaar helemaal niet goed. Zij hadden Emiel en Anneke opgeschreven, maar die zijn het niet geworden. Wij willen Oh Oh 7 bedanken voor het leuke speurwerk dit jaar.

Een van de hoogtepunten in de regeerperiode van prins Mark en prinses Rianda zullen ongetwijfeld de pronkzittingen zijn. Deze zijn dit jaar op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari in het bokkentheater van de Jachthoorn in Sint Hubert. Heb je interesse om mee te doen aan de pronkzittingen, neem dan contact op met de commissie: Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 0485-454784 Mobiel: 06-17854334.

FILMPJE!