Foto: Peter Cornelissen

Zaterdag d’n 10de van d’n 11de... hét prinsenboek komt binnen! Het boek gaat open, de aanwijzingen voor het prinsenpaar en nar/ narrin staan op de eerste bladzijde. Wie o wie stapt er uit het prinsenboek?

Eerder op de avond was het tijd voor de schlagers, met 3deelnemers. Dit jaar waren het de Grensmikkers, die als winnaar uit de bus kwamen.

Helaas gaan er een aantal raadsleden stoppen.
Wat zullen we het bekende ‘Sierra Madre’ door Jan de Kil gaan missen.
Johnny Broeren zorgde er jarenlang voor, dat iedereen van een drankje werd voorzien.
Ook Frank en Monique van Amstel zijn gestopt als raadslid en hofdame.
Bedankt voor jullie gezelligheid allemaal en we hopen jullie toch nog vaak te zien bij carnavalsactiviteiten in het Klottenriek.

Die avond is het prinsenboek dicht gegaan voor Prins Rob, Prinses Sandra en Narrin Nina.
Het ‘afscheid’ bestond uit een ludiek filmpje, gemaakt door de adjudanten, waarbij heel veel lachwekkende momenten voorbij kwamen.
Het avontuur als hoogheden voor hun was afgelopen. En nu maar wachten wie hun opvolgers zijn. De spanning stijgt…

En dan … om 11 over 11, slaan we de eerste bladzijde van het prinsenboek open en komen daar Prins Toine, Prinses Wendy en Narrin Fleur tevoorschijn.
Nadat de speurders eerder die avond de laatste aanwijzingen hadden gekregen, stonden er nog verschillende ‘kandidaten’ op het lijstje.
De speurders hadden dit jaar met hun ludieke actie ‘onder de loep’, vele kandidaat prinsenparen en narren/narrinnen in beeld gekregen.
Ook het nieuwe prinsenpaar en narrin waren onder de loep genomen.

Op zondag 11 november hebben de Heigalmers een serenade gebracht bij het nieuwe prinsenpaar. Ook de jeugd met hun kersverse hoogheden waren hierbij aanwezig.

Er werd nog volop na gekletst over de eerste ervaringen als hoogheden van het Klottenriek.
‘Overweldigend allemaal’, was dan ook een reactie van Prinses Wendy, als ze samen terug kijken op hun nu nog prille carrière als prins, prinses en narrin.

Op zaterdag 24 november, wordt er een receptie gehouden voor de hoogheden.
Familie, vrienden, buurt, bekenden en verder alle Klotstèkers… iedereen is welkom bij Café-Zaal Amanshof in Wilbertoord.

Prins Toine, Prinses Wendy en Narrin Fleur, we wensen jullie namens alle Klotstèkers een geweldig mooi carnavalsjaar! Alaaf!

Afsluitend met de lijfspreuk met Prins Toine;
‘Klotstèker of nie, dá is min om ut even,
Zolang we mar mi jullie de carnaval mogen beleven!
Alaaf, Alaaf, Alaaf!