Marion Roelofs

Misschien denk je nu wel aan de showhypnose, live of op tv. Dat je volledig in de macht bent van een hypnotiseur die je allerlei rare dingen laat doen. Het gevoel hebben dat hij alles met je kan doen, jakkie!

Dit een enge en vreemde gedachte. Gelukkig is showhypnose totaal anders dan bij mij in de stoel.

Je onderbewustzijn staat in hypnose open voor de suggesties die we van te voren samen door hebben besproken. Suggesties waar jij niet achter staat, kan ik niet geven. Jij bent en blijft de baas. Sterker nog, het is juist belangrijk dat je bewust wordt wat je ervaart.

In hypnose kun je met geconcentreerde aandacht bewuster observeren welke gedachten en gevoelens er door je heen gaan. Door je te focussen op de suggesties en deze, met de juiste attitude, te accepteren kun je veranderingen in het onderbewustzijn doorvoeren. Ik begeleid je hierbij. Hypnose is ons gereedschap.

De meeste mensen kennen uit eigen ervaring hypnose. Dit kan zijn door mediteren, helemaal gefocust een hobby uitoefenen, intensief sporten of bij het lezen van een boek. Je bent super gefocust en kan daardoor alles om je heen vergeten. Hypnose lijkt hier wel op. Alleen help ik je om in die diepe trance te komen door middel van hypnose. Op zo'n moment komt jouw bewustzijn in contact met je onderbewustzijn. Daar waar je overtuigingen, emoties en herinneringen ten grondslag liggen. Intenser dan normaal blijf je alles horen, voelen en ervaren.

Je kunt hypnose voor de meest uiteenlopende problemen inzetten zoals angsten en fobie├źn, faalangst, examenvrees, rouwverwerking, stoppen met roken, jeugdtrauma, afvallen, allergie├źn...

Zet in op meer kwaliteit in het leven!

Meer weten? Like de Facebookpagina en zie www.hypnosechoicechangepower.nl.