De dagen worden korter, het wordt kouder en donkerder. In de natuur wordt ook alles weer rustiger.

De herfst is de periode van het element Metaal en staat voor terugtrekken en naar binnen keren. We gaan letterlijk weer naar binnen. Lekker knus weer op de bank. Metaal staat ook voor loslaten, bijvoorbeeld een geliefde, een oude manier van denken, werk, verdriet etc.

We mogen loslaten wat niet meer bij ons past. Als we bijvoorbeeld verdriet niet verwerken dan kan dit problemen geven in de longen en de dikke darm, de organen die bij het element Metaal horen.

Tijdens de Metaalbehandeling van Goed in je Energie gaan we balans brengen in de elementen, in jouw energiehuishouding. We starten met een voetenbad en daarna gaan we aan de slag met kruiden, edelstenen en verrukkelijk geurende warme olie. De longmeridiaan en Dikke Darm meridiaan worden gestempeld met warme stempels. Je huid wordt optimaal gereinigd en verzorgd met 100% Natuurlijke producten. Een heerlijke stilte ritueel (hoofdhuid-haarmassage) laat je even al je dagelijkse beslommeringen vergeten. Je wordt 90 minuten helemaal in de watten gelegd.

Kortom je mag even alles loslaten.

Boek deze behandeling in de maand oktober met 10 euro korting op www.saloneileen.nl/oktober.