Waar de één vol goede moed probeert door te bijten, heeft de ander al na twee dagen proberen opgegeven. Goede voornemens: ze worden met de beste bedoelingen gemaakt, maar niet altijd afgemaakt. Bij FitFabrique in Mill proberen we mensen gemotiveerd te houden.

Begeleiding

Acht op de tien mensen hebben goede voornemens. Slechts één op de zes houdt de ingezette nieuwe leefstijl ook vast en weet het doel te behalen. "Daar schrik ik van", aldus Fleur Tunnissen, vestigingsmanager van FitFabrique in Mill. "Ik kan alleen maar praten over wat ik hier in de sportschool zie. Daar is het aantal uitvallers een stuk lager, maar daar doen we ook veel aan. Bijvoorbeeld door middel van persoonlijke aandacht en begeleiding."

Na een uurtje te hebben geknald tijdens een small group training zijn acht bezwete sporters klaar. ‘’Het is echt heerlijk, even het hoofd leeg maken’’. Zegt een blij ogende sporter. Op de vraag of hij niet liever op de bank had gezeten met zijn voeten omhoog na een dag werken zegt een ander: ‘’ja, dat had gekund. Het draait om keuzes maken. Maar ik voel me zo goed na het sporten, dat is het helemaal waard! En zo meteen als ik thuiskom kan ik nog steeds mijn voeten omhoog doen..’’

Wat is jouw goede voornemen?

Meer bewegen, sterker worden, afvallen? Wij hebben alle specialisaties in huis die ervoor zorgen dat je dit jaar wél je goede voornemens volhoudt. Dus waar wacht je nog op?

Start januari goed met de januari 12 weken challenge waarbij we je persoonlijke op weg helpen naar een gezonde leefstijl.

Voor meer informatie kom lang bij FitFabrique voor een vrijblijvend informatiegesprek waarin wij alles vertellen over onze studio, we jouw doelen bespreken en kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Fijne feestdagen, tot snel!

FitFabrique Mill
Houtzagerijstraat 19
5451 HZ Mill
www.fitfabrique.nl