Voor velen is Kerstmis een tijd die in het teken staat van even extra vrije tijd, gezellig samenzijn met een maaltijd die met aandacht is bereid, familie- en kerkbezoek, soms een speciaal uitje of cadeau.

Een tijd waar een warm gevoel bij hoort, lichtjes in de boom, kachel en kaarsjes aan, samen op de bank onder een knusse deken.

Dat warme gevoel, we kunnen ons er al op verheugen bij de gedachte alleen al.

En dan opeens bekruipt ons dat andere gevoel… angst dat het zomaar opeens helemaal anders kan zijn… dat iemand die je zo liefhebt je zou kunnen ontvallen… misschien heb je dat al meegemaakt, en denk je bij de gedachte aan kerstmis helemaal niet aan een warm gevoel, maar denk je aan de pijn, de leegte, het gemis...

Juist in deze tijd is het fijn als iedereen die het geluk heeft warme gevoelens te mogen ervaren, ook even stil staan bij al die mensen die met deze dagen juist iemand heel erg missen.

Een klein gebaar, in de vorm van een hand op een schouder, even zeggen dat je er ook aan denkt, samen met een nabestaande even een klein momentje van herdenken inlassen, dat zouden we iedereen gunnen.

Wij, medewerkers van Fiore Uitvaartzorg, denken deze dagen aan al die mensen die wij hebben mogen begeleiden in de moeilijke tijden van afscheid nemen.

We wensen jullie toe dat het warme gevoel van Kerstmis een klein moment ieders hart binnen mag stromen.

Team Fiore Uitvaartzorg.

Fiore Uitvaartzorg, Kerkpad 17 Sint Hubert, tel. 0485-470000 en zie ook www.fioreuitvaartzorg.nl.