Laatst was het weer blue Monday, een dag dat men onder andere beseft dat je goede voornemens niet werken. Hoe kan dat nu? Je ging er echt voor, je wilde het zo graag, je ging met alle en goede moed aan de slag.

Het antwoord zit in het onbewuste want daar zit al heb je het zelf niet in de gaten jouw mindset. Vroeger werd je misschien wel verteld dat je iets niet kan en nooit zal leren. Dat je altijd dik zal blijven, dat als je voor een dubbeltje geboren bent nooit een kwartje wordt. En dat ben jij onbewust gaan geloven.

De meeste mensen doen zich te kort door een beperkte gedachte.

Lang werd het voor onmogelijk gehouden dat iemand in minder dan 4 minuten een mijl is 1.6 km lopend af kon leggen. Totdat Roger Bannister, een Engelse student op 6 mei 1954 het record verbrak om deze afstand af te leggen in minder dan 4 minuten, om precies te zijn 3:59,4 minuut.
Ieder was zeer verbaast en het werd snel wereldnieuws.

Een nieuw geloof werd geboren

Al snel werd wederom dit verbroken, waarom? Omdat het nu niet meer als onmogelijk werd gehouden, dat men eerst dacht dat het voor een lichaam niet mogelijk was deze tijd neer te zetten. Maar het was niet het lichaam dat niet mee werkte, het was de mind die er niet in geloofde.

Dit komt dus niet alleen voor in de sport maar op alle fronten, jouw geloof werkt niet mee. Sterker nog jouw geloof is precies de reden voor het niet halen van jouw doelen. Jou mindset handelt naar de manier waarop jij gevormd bent door jouw omgeving. Want wanneer jij jouw mindset verandert, dan is er heel veel mogelijk!

Hoe heerlijk zou het zijn als jij wel elke dag die extra inspanning kunt leveren om jouw doelen te behalen in plaats van alleen er over te dromen.

Meer weten, kijk op www.hypnosechoicechangepower.nl.

Marion Roelofs