Even gedeeltelijk wat anders dan standaard. Volgens mij zijn we hier de laatste tijd goed in geworden in gek doen in Nederland.

Stormen hebben namen en sindsdien wekelijks code geel of rood.
Andre Hazes jr. heeft/had verkering Nederland wordt gek.
Stikstof/Pfas de overheid doet gek.
Corona virus, we slaan helemaal door. En een groot deel van Nederland doet gewoon mee. Waarom, geen idee.

Begrijp me niet verkeerd, je mag overal rekening mee houden. Je mag alles denken en doen. Maar blijf eens een beetje je gezonde verstand gebruiken. We moeten al zoveel vinden we zelf.

Gratis lesje: Je moet helemaal niks, als je namelijk wel van alles moet van jezelf word je gek. Je mag leven en doen zoals jij denkt dat het het beste voor je werkt. Wij hebben alleen de neiging om dat voor andere in te vullen of nog gekker te eisen.

Doe in je werk waar je je goed bij voelt. Doe de sport waar je je goed bij voelt. Doe thuis waar je je goed bij voelt.

Zodra jij een beetje beter aan jezelf denkt, denk je ook automatisch een beetje beter aan andere. Er zijn altijd dingen te bedenken die we “moeten” doen. Ademen, werken, eten, drinken etc. zijn wel handige onderdelen van ons leven die moeten gebeuren.

Maar een keer een dagje voor jezelf schiet er vaak door alle gekte bij in. Zet eens voor jezelf elke week vast in je agenda, één uurtje WOW (workout of the week) of Functional Fit. Wat het ook is kom even los van de gekke wereld om je heen. Durf jij het aan om de gekte achter te laten en je zelf als een ‘Big Rock’ in de agenda te zetten. Dan zien we je snel bij ons op de club.

FitFabrique Mill
Houtzagerijstraat 19
5451 HZ Mill
www.fitfabrique.nl