"Als ik had geweten dat dat zo duur was, dan had ik zelf wel die erehaag van de buurt geregeld!" De paar uur extra werk die een andere uitvaartondernemer had gedeclareerd vanwege veelvuldig overleg met de buurt over de route, standplaatsen, moment voor een kort woordje en het werpen van bloemen op de rouwauto, vielen helemaal verkeerd bij de nabestaanden. En die verontwaardiging na de uitvaart kun je echt niet gebruiken, naast je verdriet om het verlies van een overleden dierbare. Voor ons behoren dit soort werkzaamheden tot onze standaard dienstverlening, zonder extra kosten. Er komt na de uitvaart al genoeg op je af en het laatste wat je dan kunt gebruiken zijn hogere kosten dan vooraf begroot.

Vaste tarieven

We krijgen vaak de vraag wat een uitvaart kost. Daar is niet één antwoord op te geven, omdat ieder afscheid weer anders is. Zo is cremeren meestal minder duur dan begraven. En ook de keuze van een locatie kan van invloed zijn op de kosten; een afscheid in een van onze uitvaartcentra is vaak minder duur dan op andere locaties. Wij bespreken de op dat moment bekende wensen en op basis daarvan ontvang je binnen 24 uur een transparante kostenbegroting. Omdat wij altijd met vaste tarieven werken, krijg je bij ons geen nare verrassing achteraf van extra gemaakte uren. Ook van de tarieven van derden brengen wij je zo compleet mogelijk op de hoogte. Een uitvaart moet in onze ogen passend zijn bij de overledene, maar ook bij het beschikbare budget, om zo geen extra zorgen te veroorzaken ná de uitvaart.

Flexibel

Natuurlijk kan het zo zijn dat je gaandeweg de voorbereidingen nog aanvullende dingen wenst of toch iets wilt veranderen. Dat blijft uiteraard altijd mogelijk! Ook in dat geval laten we je weten wat die kosten zijn en vragen we je akkoord.

Geen verrassingen achteraf

Dit alles klinkt misschien heel zakelijk en dat in een sfeer waarin emoties hoogtij vieren. Maar juist dan is het van belang om vooraf goede afspraken te maken, waarna we samen kunnen gaan zorgen voor een mooi, persoonlijk afscheid volgens jouw wensen. Betrokken, binnen budget, zonder nare verrassingen achteraf!

Annora Uitvaartverzorging
Wanroijseweg 42 5451 HA Mill Tel 0485 452 868
Oliestraat 4 5361 GN Grave Tel 0486 472 074
www.annorauitvaartverzorging.nl