Er kwam een mail binnen van een dame die graag een vaccinatie voor COVID wilde halen maar niet durfde, of ik iets voor haar kon betekenen. En ja zeker kon ik dat.

We maakte zoals ik gewoon ben eerst een belafspraak waar we even het een en ander bespraken met elkaar en om te kijken of er een klik is, ook zeker belangrijk. Tijdens dat telefoongesprek heeft de vrouw in kwestie via Digi-D een afspraak gemaakt zodat we dit ook konden afstemmen op mijn agenda en zij net daarvoor een sessie kwam doen. Voor angsten is het altijd het beste om direct of in ieder geval indien mogelijk kort daarna dit te testen.

Ze kwam schoorvoetend binnen en haar stem bibberde alleen om het idee dat ze straks een vaccinatie moest gaan halen. Eerst eens even een bakkie gedaan en het een en ander betreft de sessie door gesproken. In de stoel vraag ik haar naar een cijfer voor haar angst, dat was zeker wel een 9 was het niet een 10. De sessie ging van start. Zoals ik al eens eerder vertelde gaat zo’n sessie gepaard met humor en gezelligheid. Wanneer ik op het einde van de sessie vraag hoe het nu voelt als ze aan vaccineren denkt zegt ze “rustig, oké. Heb er zelfs zin in.“ Na nog even iets gedronken te hebben was het tijd om op pad te gaan en vol zelfvertrouwen ging ze weg. Even daarna krijg ik een appje, het had super goed gegaan, het stelde niets voor. Met de tweede vaccinatie heeft ze ook fluitend doorstaan. Maar dat is nog niet alles, kreeg afgelopen week een mail van haar, ze was naar de tandarts geweest en dat was ook altijd een lijden en last en tot haar verbazing was ze daar ook rustig en in control. Dit hoor ik vaker, je lost het een op en het ander verdwijnt ook plots!

Heb je ook angsten waar je graag van af wil, kijk dan even op mijn site www.hypnosechoicechangepower.nl.

Vul het contactformulier in dan maken we een belafspraak en ga ik kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Groetjes Marion Roelofs

Voor het delen van dit verhaal heb ik toestemming van de persoon in kwestie.