Soms vraag ik me af, waar ik mee bezig ben, kent u dat? Maar mijn visie is dat als ik mensen iets adviseer, dat ik dan wil weten waar ik het over heb, dat ik het zelf eerst wil ondergaan. Toen ik hoorde van de opleiding tot leefstijlcoach van Richard de Leth, heb ik eerst zijn adviezen opgevolgd die hij via internet deelde, en eindelijk, wat mijn oncoloog voorspelde om te kunnen afvallen, lukte na jaren…. met niet al te veel moeite! En ik viel zelfs ietsje meer af als haar voorspelling, dit alles zonder honger te lijden.

Hm, dit smaakte naar meer, ik ging de opleiding volgen en probeerde hier en daar wat van de tips zelf uit. Lastig soms want ik ben overtuigd vegetariër en ook al gaan ze voor bijvoorbeeld 500 gram groente en fruit per dag, ze adviseren wel om (goede bio kwaliteit) vlees en vis te eten. Dit is en blijft een obstakel voor mij, dus hierin maak ik keuzes die bij mijn leven passen. Ook het IF (Intermittent Fasting) heb ik uitgeprobeerd, het sporten voor het eten, 100 verschillende voedingsmiddelen in 1 maand, ademhalingstechnieken en….. jawel het ijsbad. Ik heb een hekel aan kou, zou het liefst in oktober in winterslaap gaan om er pas weer uit te komen als de vogels me wakker fluiten. Helaas is dit niet reëel dus moet ik het er maar mee doen. Een collega bood aan om een dag koude training te gaan volgen. Pffff wat moet ik nou? Maar als ik het nu niet doe dan komt het er nooit meer van, dus ik doe het, ik ga mijn grenzen opzoeken. Ik neem me voor om mijn best te doen en als het niet gaat dan gaat het niet.

Dankzij de geweldige begeleiding (1000 x dank aan Joris Stolker en zijn collega Wendy Meij) die een hele dag duurde als voorbereiding kan ik nu zeggen dat ik mijn grens op een veilige manier kon opzoeken en ben echt trots dat ik heb doorgezet. Want wat jullie niet op de foto zien is dat ik na een paar seconden kramp kreeg die gelukkig maar even duurde. Daarna kon ik ontspannen en eerlijk is eerlijk, als je je kunt focussen dan viel de koude echt mee, had ik echt nooit gedacht!

En nu ik dit ook heb bereikt, ben ik op zoek naar meer gezonde uitdagingen die mijn leven kunnen verreiken, want als je dit kan…. Dan kan je de hele wereld aan. Het menselijk lijf zit zo vernuftig in elkaar, dit had niemand kunnen bedenken.

Wat past er bij u om uw leven en uw lijf gezonder en vitaler te maken? Juist in deze rare tijd dat we dingen niet mogen is het extra belangrijk om een visie te hebben wat u belangrijk vind, welke doelen u wilt halen en welke grenzen u wilt verleggen. Uiteraard help ik u hier graag mee om een plan op maat te maken, een plan wat in uw levensstijl past en niet andersom zodat het een haalbaar doel wordt. Ik hoop dat u mooie doelen mag verwezenlijken!

En omdat het vandaag Black Friday is maak ik een aanbieding voor u: Een APK (t.w.v. 19,95) en een AGE-reading (t.w.v. 24,95) met gezondheidspaspoort (twv €15,00) en een leefstijlplan op maat voor u, met uw realistische doelen, afgestemd op uw levensstijl (twv €75,00) voor €100,00.

Aanbieding geldt tot en met 4 december.

Gabby Knops
06 - 28 69 22 45
www.Leefstijlcoachgabby.nl