Heeft u een corona infectie gehad? Dan hopen we dat het goed gaat met u.

Er zijn echter mensen die klachten hebben overgehouden van de infectie. Veel voorkomende klachten zijn: hoesten, vermoeidheid, kortademigheid, benauwdheid, verminderde conditie, verminderde spierkracht, spierpijnen, druk op de borst, hoofdpijn, concentratieproblemen, geheugenproblemen, angst, slaapproblemen. Dit kan weken tot maanden aanhouden met soms flinke periodes van terugval en kan forse belemmeringen geven in het dagelijkse leven.

Voor klachten door een corona infectie kunt u behandeld worden door een fysiotherapeut die zich gespecialiseerd heeft in de behandeling van coronapatienten. Afhankelijk van de klachten die u heeft kan de behandeling bestaan uit ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, opbouw van conditie en kracht, adviezen. Zo nodig wordt er samengewerkt met een geriatrisch fysiotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut, dietist, ergotherapeut, logopedist, psycholoog.

Vanuit de zorgverzekering is er een vergoeding beschikbaar. U heeft daarvoor een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Voor meer informatie over de vergoeding en/of de behandeling kunt u contact opnemen met Marja Vos, telefoon 0485-451107. Of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..