Einstein wist dit ook al, al vraag ik me wel af hoe hij dit wist. Ik denk dat hij het anders bedoelde dan ik. Hij bedoelde het denk ik op een wiskundige / natuurkundige manier. Ik bedoel het op een manier dat energie, trillingen en informatie ook op cellulair niveau is. Zowel dode materie (steen, ijzer, etc.) als levende: water, planten en dieren en dus ook de Homo Sapiens.

In alle cellen zit een bom van informatie: hersencellen, huidcellen, bot, noem maar op! Waar ik veel mee werk is met bloed. Bloed heeft zoveel functies! Komt bijna overal in het lichaam en in deze vloeistof zit zoveel meer informatie dan alleen maar Hb of cholesterolgehalte. De reguliere geneeskunde kan er informatie uit halen of u net een hartinfarct heeft gehad, of u een infectie ergens heeft, bacterieel of viraal zoals het corona of apenpokkenvirus. Dat rooie goedje waarvan de gemiddelde volwassene 5 liter heeft, heeft verschillende functies: temperatuurverdeling, voeding (vanaf het maag-darm stelsel) en zuurstof (vanaf de longen) transport naar de weefsels toe en afval en CO2 vanaf de weefsels naar uitscheidingsorganen. Bovendien vervoert het ook hormonen, zorgt voor immuniteit op cellulair niveau, kan stollen bij verwonding zodat we niet leeglopen, toch wel fijn!

In de alternatieve geneeskunde wordt ook naar de energie in de cellen gekeken. Ik voer een EMB test uit waar 179 parameters onder de loep worden genomen, ook op een andere manier dan de reguliere geneeskunde. Ik kijk behalve naar de gebruikelijke hematologie ook naar tekorten (vitamines, mineralen en vetzuren), acupunctuur meridianen, blokkades, immuunsystemen, stressgevoeligheid, voedingsstoffen waar u gevoelig voor bent, hormoon en neurotransmitters en geef adviezen hoe u preventief klachten voor kunt zijn of hoe u van uw klachten af kunt komen. Het succespercentage is geen 100% (maar waar is dit wel?) maar toch een mooie 70- 80%. De adviezen die eruit komen kunnen leefstijl, ontspanning of supplementen zijn, bijna altijd een combinatie hiervan. Nu nog voor de prijs van €250,=. Daar zit in een zeer uitgebreide intake (die deels al thuis is ingevuld), een bloedafname, de testuitslag en daarvan een verslag met uitleg wat dit in uw geval betekend en een op maat gemaakt advies. Na een maand is er een vervolgconsult om te kijken hoe het gaat en eventueel nog bij te sturen daar waar nodig. Hierin wordt ook besproken tegen welke moeilijkheden u nog aanloopt en probeer samen met u naar een alternatieve route voor succes te zoeken. Dit zodat het echt een verslag en advies voor u op maat is. Mocht u een meer uitgebreid traject willen dan begeleid ik ook mensen voor 6 maanden, met name met psychische klachten of (ex-) kanker patiënten.

Ik sta voor adviezen waarbij vegetarische / veganistische leefstijl terug te vinden is. U zult dus geen vlees of vis recepten bij mij mee naar huis krijgen.

Neem gerust contact met mij op om te kijken of ik iets voor u kan betekenen of bezoek mijn website.

Gabby Knops
www.Leefstijlcoachgabby.nl
06 - 28 69 22 45