Denken in mogelijkheden en oplossingen is de kracht van de interieurarchitect. Afwisseling en veelzijdigheid heeft gezorgd voor een brede branche van diverse takken van styling binnen ons bedrijf.

Het uitgangspunt is voor de klant een (t)huis te creëren waarin diverse stijlen zijn samengebracht tot één persoonlijke stijl die helemaal bij de klant en opdrachtgever past.

Creativiteit ontstaat niet aan de bureautafel of op kantoor, maar vult je leven dag en nacht. Elk project is een uitdaging.

Het werken met vakspecialisten I de kracht van samenwerken biedt de mogelijkheid om groot te kunnen denken.

Door het maken van een plan / ontwerp waarin we de klant volledig kunnen ontzorgen, kunnen we naast het ontwerpen de meeste producten zelf leveren en/of regelen. Denk aan verf I verlichting I raambekleding I vloerbekleding I interieurbouw I meubilair I kunst en meer.

Iedere stylist heeft zijn eigen specialiteit. Door samen te werken met collega’s kunnen we zowel kleine als grote projecten verwezenlijken. Wij noemen het 1 + 1 = 3.

PURO Styling heeft projecten voor diverse uiteenlopende doelgroepen, zowel in de particuliere sector als bedrijven I kantoortuinen I zorginstellingen I tandartsbehandelruimten I expo’s en galerijen gerealiseerd. Kortom niets is ons te gek.

Samen met collega’s bezoeken we beurzen en seminars. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Elk concept heeft een eigen vraagstelling en vraagt om een maatwerk plan. We denken hierbij aan akoestiek I duurzaamheid en werken graag met ‘pure materialen’, denken fair-trade en hergebruiken desgewenst meubilair en materialen.

Ans Verwegen
PURO Styling
www.purostyling.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.