Ook wij hebben ons weer verdiept in de nieuwste woontrends, op gebied van kleur- en materiaalgebruik maar ook op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de wereld en wij denken daarin dan ook graag met u mee. Naast inspirerende bezoeken aan verschillende vakbeurzen zijn het voor ons ook belangrijke netwerkdagen. We ontmoeten leveranciers en zien upcoming designers. Zo blijven wij vernieuwend en op de hoogte van de laatste trends.

Deze dagen vullen wij dan ook graag samen als collega’s in. 1 plus 1 is 3 zeggen wij altijd, samen brainstormen en netwerken werkt voor ons heel prettig.

Maar wie is dan “ons”, hoor ik u vragen, ik zal “ons” even kort voorstellen: Mijn collega Ans Verwegen van PURO Styling uit Mill heeft in juli al een mooi column gepubliceerd in de Neije Krant, deze heeft u vast en zeker al gelezen. Daarnaast werk ik ook graag samen met Jolanda van der Pas van PROPS & PRACHTIG. Zelf ben ik gevestigd in Cuijk met mijn eigen bedrijf Nuova Vita interieuradvies en styling. Van raambekleding tot op maat gemaakt meubelwerk, kleurenplan, lichtplan of ben je juist op zoek naar een mooi totaal plan, samen komen we tot een mooi resultaat. 

Benieuwd naar onze skills? Informeer eens naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee! Het najaar is bij uitstek de periode om je huis een update te geven. Lekker knus de feestdagen door, helemaal zen de winter in of juist graag wat meer kleur in huis, alles is mogelijk.

Renske van de Weem
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Insta: nuovavitainterieurstyling