En hier leven we hier helemaal van op, tenminste ik wel en denk vele met mij. Lekker in de tuin wat werken en op een beschut plekje je kopje koffie drinken. Fietsen, wandelen. Dat doet een mens goed, daar knap je van op na de winter.

Echter helaas is dit niet voor iedereen het geval. Er zijn mensen die beginnen te niezen, hebben tranende rood doorlopen ogen en zitten constant klaar om een zakdoek onder hun neus te stoppen. Nee ze zijn niet verkouden en ook niet ziek maar hebben last van hooikoorts. Ze zijn allergisch voor pollen, bloesem of iets anders wat in al in het vroege voorjaar te vinden is. Ook droeve gebeurtenissen dat je een huisdier moet afstaan valt onder dezelfde categorie.  Maar waar komt dit vandaan? Dit klinkt misschien raar maar een allergie die heb je niet maar je doet een allergie. Huh hoor ik je denken, is dat echt zo? Ja echt een allergie is niet iets wat je hebt, het is iets wat je doet, een gewoonte en een gewoonte kun je veranderen. Ooit heeft jouw mind bedacht dat jij iets nodig had en omdat iets te krijgen heeft ie dit doorgebriefd aan jouw immuunsysteem. Die heeft er op zijn beurt voor gezorgd dat deze allergie is ontstaan. Wanneer jij per toeval jezelf zonder deze allergie bent gaan geven waardoor deze allergie is gecreëerd Wanneer jij dat bent gaan doen waarvan me vond dat jij dit nodig had dan blijft deze allergie bestaan zonder erger te worden. Want in dat stuk heeft het onbewuste en je immuunsysteem even een seintje nodig dat het niet meer nodig is. Wanneer jij nog steeds niet dat aan jezelf geeft wat jouw onbewuste denkt dat je nodig hebt blijven steeds meer allergieën met dezelfde symptomen de kop op steken.

Het is daardoor van belang dat je weet wat jij destijds nodig had of hebt om vervolgens met hypnose dit weer te herstellen. Zo simpel ligt het.

De keuze is aan jou, wil jij met deze narigheden doorgaan of...?

(Vaak is een allergie na één sessie verholpen)

Marion Roelofs
www.hypnosechoicechangepower.nl