Beste inwoner van onze mooie gemeente, met enige regelmaat zoeken inwoners mij op, met vragen, zorgen of goede ideeën. Soms hoor ik daarbij echter dat het voor deze mensen best een grote stap is om zo’n afspraak op het gemeentehuis te maken. Dat vind ik jammer want deze informele gesprekken zijn voor mij als burgemeester juist heel waardevol. In een tijd waarin gemeenschap en gemeente steeds intensiever moeten gaan samenwerken, hebben we elkaar hard nodig.

Ik kom graag naar u toe

We moeten elkaar goed blijven informeren om samen verder te komen. Juist die korte lijntjes zijn de kracht van een kleine gemeente als de onze. Daarom wil ik de rollen nu eens omdraaien. Ik kom naar u toe. Heeft u een vraag, een goed idee of wilt u juist uw zorgen met mij delen. Klein of groot. Laat mij dit dan weten. Ik zet mijn ronde tafel dan bij u in het dorp neer en neem natuurlijk ook koffie, thee en iets lekkers mee.

Rondjes

Het afgelopen jaar heb ik al veel van deze ‘rondjes’ gemaakt. Ik heb toen steeds ervaren dat inwoners zich erg betrokken voelen bij hun straat, buurt, dorp en gemeente. En dat er veel goede ideeën zijn om de dingen anders of beter te gaan doen.

Ik kijk terug op erg waardevolle gesprekken en ik blijf dus graag mijn ‘rondjes’ maken. Wellicht zet ik de volgende keer mijn tafel in uw buurt of dorp neer? Ik hoop u snel te spreken!

Met vriendelijke groeten,
Burgemeester Antoine Walraven

P.S. Wilt u een rondje van burgemeester Antoine Walraven? Bel of mail dan met Nellie Hermanussen om een datum en tijd in te plannen: Tel. 0485 - 460 349 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..