Kent u iemand die heel belangrijk is voor uw vereniging? Iemand waarvan u vindt dat hij of zij de titel ‘vrijwilliger van het jaar’ meer dan verdient? Of bent u onder de indruk van een sportprestatie of sporttalent uit onze gemeente? Iemand die echt een keer voor zijn of haar prestaties in het zonnetje moet worden gezet? Geef hen dan nu op op voor de verkiezing ‘vrijwilliger van het jaar’ en/of ‘sporter en sporttalent van het jaar’. Nomineren kan nog tot 9 november!

Veel waardering voor sporters en vrijwilliger

Wij hebben als college erg veel waardering voor het vele vrijwilligerswerk in onze gemeente en voor de vele mooie sportieve prestaties. Die waardering hebben we natuurlijk het hele jaar door maar een keer per jaar willen we onze toppers een keer extra in de spotlights zetten. Dat gebeurt dan tijdens de nieuwjaarsontmoeting op woensdag 2 januari 2019. We huldigen dan de mooie sportieve prestaties en reiken ook de vrijwilligersbokaal uit.

Nomineren mag u doen

Dat huldigen doe ik altijd met veel plezier maar het nomineren... dat mag u doen. Kijk eens goed om u heen welke sportieve topper echt een keer gehuldigd moet worden voor zijn of haar prestatie. Of denk nog eens goed na over die vrijwilliger die echt bijzonder is voor uw buurt of vereniging.

Zeker doen!

Nomineren is heel eenvoudig en kan nog tot 9 november met het formulier op onze website www.gemeente-mill.nl/sportenvrijwilliger. Daar staat ook beschreven aan welke criteria er zijn. We hopen op nog veel aanmeldingen in deze laatste nominatieweek. Zeker doen. Ze verdienen het!

Wethouder Erik van Daal