Er is veel belangstelling voor het bijzondere herfstconcert dat Cultura Domus komende zaterdag in Mill organiseert met Gerard van Maasakkers.

Van Maasakkers is een Brabantse zanger die in zijn eigen dialect liedjes schrijft en zingt. Zijn optredens beperken zich echter niet alleen tot Brabant, hij geeft concerten door het hele land. Aanstaande zaterdagavond 24 november doet hij dat in de kerk in Mill samen met muziekvereniging St. Willibrord.

Gerard van Maasakkers

Ruim 40 jaar weet Gerard, een in het Brabants zingende muzikant, een groot publiek te boeien met zijn innemende liedjes en zijn teksten blijken bij iedereen een snaar te raken. Uit ervaring blijkt dat naarmate de avond vordert, de stemming steeds uitbundiger wordt. Wat te danken van meeslepende liederen als Hier heur ik thuis en Hé, goade mee?
De wijze waarop Van Maasakkers communiceert met het publiek is enthousiast en warm, maar vooral ook gul met zijn aandacht.

St. Willibrord

Van muziekvereniging St. Willibrord zullen met name leden van het harmonieorkest van Maasakkers begeleiden en ook “eigen” muziekstukken ten gehore brengen. Het orkest bestaat uit ongeveer 60 leden, zowel hout als koperblazers, aangevuld met een slagwerksectie. Onder leiding van Eric Roefs is men volop aan het repeteren.

Tickets (consumptie inbegrepen)

Online zijn tickets te bestellen en direct digitaal af te rekenen via www.culturadomus.nl. Bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill zijn kaartjes contant te koop.

Wanneer en waar?

Locatie Willibrordus kerk Mill
Zaterdag 24 november 2018
Aanvang 20.00 uur, deuren gaan 19.30 uur open.

Interview

Bij de Lokale Omroep Mill en in de rubriek Video op inmill.nl is een interessant Tv-item te zien over dit concert. Hierin vertelt Wim Prinssen namens Cultura Domus over het ontstaan van het idee voor dit concert, René Schipperheijn van de muziekvereniging over de voorbereidingen en ook Gerard van Maasakkers kijkt vooruit op dit unieke concert in Mill.