Aanstaande zondag 25 november brengt Sinterklaas een bezoek aan Langenboom. Om 13.00 uur verwachten we de Sint en zijn Pieten in de Dorpsstraat.

Hij zal worden begeleid door ruiters en muziekvereniging Amicitia. De route van de intocht gaat door de Dorpsstraat, Thomasweg, Berkenlaan, Esdoornlaan, Populier, Wilgenlaan, Heideweg, Streepgraniet, Bergkristal, Kiezellei, Vuursteen en Dominicanenstraat. Woon je in één van deze straten? Hang dan zeker de vlag uit!

De rondrit eindigt bij De Wis, waar we de Sint en zijn Pieten welkom zullen heten. Daarna mogen de kinderen van groep 1 t/m 4 en jonger met hun ouders naar de gymzaal. Daar zijn de Pieten dan ook aanwezig. De kinderen kunnen een heus Pietendiploma verdienen. De Pieten zullen de spellen uitleggen en samen met de ouders de kinderen af en toe een beetje helpen. Vanaf 13.30 uur houdt de Sint zitting in De Wis voor de kinderen van groep 1 t/m 4 en jonger. In groepjes worden de kinderen bij Sinterklaas geroepen om van alles te vragen en te vertellen. Van te voren is er ook nog de mogelijkheid om een mooi knutselwerkje te maken of je te laten schminken. De kinderen van groep 5 t/m 8 mogen vanaf 13.45 uur een leuke film gaan kijken op school.

Bij slechte weersomstandigheden komt de rondrit te vervallen en zal de zitting in De Wis om 13.15 uur beginnen. De LOC wenst iedereen een gezellig Sinterklaasfeest, met een fantastische intocht op zondag 25 november!