Sinds een aantal jaren volgt Corrie Geurts van Kessel (1954 Schaijk) haar lang sluimerende passie: schilderen en tekenen. Na een carrière in Amsterdam als orthopedagoog streek zij in 2007 samen met haar man neer in Zeerijp, Groningen. ‘Het platteland trok en ik heb er geen moment spijt van’.

Gefascineerd door de bomen in het landschap probeert zij het stillende gevoel die in de natuur te vinden is vast te leggen op papier in aquarel en potlood.

Tot 23 december kunt u haar werken zien bij de Valkhoeve in Mill.

“Ik ben gefascineerd door de bomen in het landschap, met name clusters van berken, elzen, knotwilgen en fruitbomen” zegt Corrie. “ Ze vormen een prachtige combinatie met de enorme weidsheid van het platteland. Overal zijn ze te vinden, groepjes bomen voor boerderijen, langs sloten, rondom kerken. Soms monumentaal, soms net beginnend. Gesnoeid, omgehakt of in hun waarde gelaten. Ze vormen een onmisbaar onderdeel van elk landschap. Licht, kleuren, schaduwen, mist en altijd veranderende vorm van de natuur geven rust en kalmte. “

Na deel genomen te hebben aan een aantal open tijdfeesten en atelierroutes in het land is het nu tijd voor een eerste expositie. Tevens zijn alle werken ook te koop.

U kunt de expositie tot 23 december bewonderen bij De Valkhoeve Mill, Valkweg 11, Mill. Woensdag t/m vrijdag van 13-17 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 17 uur.

Voor meer informatie kijk op www.devalkhoevemill.nl of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..