Traditiegetrouw het jaar goed uit gaan met de beste tributebands. Voor velen is het geen verrassing meer dat je een topavond kunt beleven als Best of Foo op bezoek komt in De Pul Uden. Op vrijdag 7 december brengt de band er, net als in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017, een ode aan de Foo Fighters. Best of Foo herbergt de gitaristen Erik van der Ven uit Haps en Wilbertoorder Tom Verstegen.

Thin Lizzy-tribute Philo, met Udenaar Jeroen Rijkers, staat dit jaar ook het hoofdpodium en trapt de avond af. Vorig jaar al liet de band zien een aanvulling op de avond te zijn. In de nieuwe opzet is er bovendien een heuse afterparty na het optreden van Best of Foo.

Best of Foo

Volgens VPRO’s 3voor12 lijkt het coveren van Foo Fighters op het eerste gezicht een onmogelijke taak. Maar na een dampende avond concludeert het alom gewaardeerde platform voor alternatieve popmuziek: “Best of Foo beschikt wel degelijk over de muzikale power die de ‘Foos’ ook uitstralen.” VPRO’s 3voor12 roemt de ‘strakke sound’ van Best of Foo, “die zichtbaar plezier heeft en als een eenheid zijn setlist afwerkt.”

Philo en Altoooooh

Philo is de eerste band op deze avond. De ultieme Thin Lizzy tribute heeft een breed classic rock repertoire, een perfecte opwarmer voor de alternatieve rock van Best of Foo. DJ Altoooooh verzorgt de knallende afterparty met alternatieve 80’s en 90’s hits en meer!

Kaarten

Philo start om 20.30 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en zijn verkrijgbaar bij Ticketmaster en via www.livepul.com. Aan de kassa € 15,00.