Onder de naam Liederentafel werden op vrijdagmiddag 30 november in de Huiskamer van de Wester in Mill samen liedjes uit de oude doos gezongen.

Met z’n allen zingen en kon je niet zingen dan maar gewoon luisteren naar de muziek die Ria en Jan Selten maakten. Onder het genot van de koffie en speculaas ging Ria van start met mooie luisterliedjes die je niet dagelijks hoort maar toch zeer herkenbaar zijn. Met haar rustige zangstem en begeleid met haar gitaar nam ze ons mee door het leven van alledag. Hierna kwamen de echte meezingers aan bod waarbij Ria en Jan de trekzak speelden en we ons konden uitleven op bekende oude liedjes. Meezingen was makkelijk doordat de tekst geprojecteerd werd op een groot scherm.

Tussen de taaitaai en het strooigoed door, werden ook nog even een aantal Sinterklaasliedjes meegenomen. Jammer, voor degenen die er niet waren, zij hebben echt wat gemist. Het was een mooie middag en voor herhaling vatbaar.

Schrijf de volgende thema-activiteit maar vast in uw agenda, vrijdagmiddag 21 december kerststukjes maken in de Huiskamer in de Wester.