Na maandenlang repeteren zijn de leden van zang- en toneelvereniging INTERNOS uit Wilbertoord er klaar voor. Aanstaande vrijdag 7 december gaat het avondvullend stuk ´De tante van Charlie´ in première. Een klucht van Brandon Thomas in de bewerking van John van Eerd.

‘De Tante van Charlie’ heeft sinds zijn verschijning in 1892 over de hele wereld gezorgd voor uitverkochte theaters en enthousiast publiek. Geen wonder, want deze hilarische klucht is gewoon onverwoestbaar. Ook deze, met veel hedendaagse humor bewerkte, versie is al jaren een regelrechte kaskraker! Vandaar dat Internos Wilbertoord u hierbij met veel genoegen uitnodigt voor een vrolijke ontmoeting met ‘De Tante van Charlie’.

Onze sterrencast bestaat uit Koen van Berlicum, Els Selten, Tom Raaijmakers, Marion van Sleeuwen, Petra Hoevenaars, Piet Selten, Tom van Berlicum, Gonny Selten en Christijan Smits. Dit alles onder regie van Catrien Verschuren en Betsie Hermens.

Het belooft opnieuw een mooie toneelavond te worden die u niet mag missen. Kom daarom op vrijdag 7, zaterdag 8 of zaterdag 15 december a.s. om 20.00 uur naar gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Op zondag 16 december is er een matineevoorstelling om 14.00 uur. Kaarten kosten € 10,00 inclusief consumptie in de pauze. Ze zijn gemakkelijk te reserveren via de website van INTERNOS op www.internosonline.nl of telefonisch via Els Selten (0485-478440 / 06-10726080). Like onze Facebookpagina voor leuke nieuwtjes over onze vereniging.