Na het grote succes van vorig jaar houden wij ook dit jaar weer een Kerstshow met als thema: Something old & Something new. In twee weekenden in december kunt u zelf een kijkje komen nemen.

De show is klein van opzet maar erg sfeervol. Er is tijd voor een praatje met een lekkere glühwein of warme chocolademelk en dan samen rustig kijken naar wat er zoal gemaakt is. En ook vooral goed kijken naar waarvan het gemaakt is, want veel dingen krijgen bij ons een tweede leven.

We schuimen wat af, van glasbak tot kringloop, van rommelmarkt tot tuinopruiming, van bijna alles kunnen we weer iets leuks maken. We veranderen weggegooide spullen langzaam in sfeervolle kerstcreaties met lichtjes, kaarsen of andere kerstversieringen. Dit past helemaal in deze tijd waarin duurzaamheid een steeds grotere rol speelt. Het is een tijdrovende hobby geworden maar het geeft ook veel voldoening en we krijgen veel positieve reacties.

Dus bent u nog op zoek naar iets sfeervols voor in uw huis of zoekt u nog een origineel kerstcadeau dan bent u bij ons op de goede plek. Er zijn cadeautjes van klein tot groot. De opbrengst is bestemd voor goede doelen en voor aanschaf van nieuwe materialen.

We hopen u graag te zien op een van de volgende dagen:

  • Vrijdag 7 december van 18.00 - 22.00 uur
  • Zaterdag 8 december van 16.00 - 21.00 uur
  • Zondag 9 en zondag 16 december van 14.00 - 18.00 uur

De entree is gratis. Helaas is de ruimte niet toegankelijk voor rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn. Daarvoor onze excuses!

Pastoor Jacobsstraat 59 5454GM Sint Hubert. Ingang achterom. Begin Voordijk.

Jane van den Boogaard, Rianne van den Boogaard en Dorette Schuurmans