Op woensdagmiddag 28 november was het zover. De achtste activiteitenmiddag van de ZorgSchakel Sint Hubert in het gemeenschapshuis De Jachthoorn.

Zo’n 17 personen gingen de sportieve strijd aan. Onder genot van een kopje koffie/thee gaf Everistha en Carien uitleg over de diverse oud Hollandse spellen. Everistha had een scorekaart uitgewerkt. Daarna ging men in zes groepjes aan de slag. Er werd fanatiek gespeeld en nog meer gelachen.

De spellen die gespeeld werden waren: hamertjes spel, pokerspel, labyrint, trekbiljart, sjoelen en een vragen spel. Natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen! En daarom waren er ook geen prijzen aan verbonden.

“Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar”, dat was de reacties van de deelnemers.

Ontmoeting en gezelligheid, dat was de doelstelling van de activiteiten middag, daar is de ZorgSchakel Sint Hubert zeker in geslaagd.

De volgende activiteit vindt plaats op woensdag 16 januari en begint om 14:00 uur in De Jachthoorn. Het thema voor deze middag is film over een markant persoon uit Sint Hubert. Leden van ZorgSchakel Sint Hubert kunnen zich nog aanmelden tot 10 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via inschrijfformulier in De Schakel.

Graag tot ziens op een van de activiteiten middagen van de ZorgSchakel Sint Hubert.