Foto: Cockie Kremers

Op dinsdag 1 januari 2019 zal voor de 21e keer de Unox Nieuwjaarsduik gehouden worden in natuur- en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom.

Iedereen kan hier gratis aan deelnemen maar natuurlijk is ook publiek van harte welkom. Voor alle deelnemers is er de bekende Unox-muts, Unox-erwtensoep, een certificaat van deelname, zijn er oliebollen en gl├╝hwein. De duik zal om klokslag 14.00 uur plaats gaan vinden. Zorg dus dat u er tijdig bent.

Organisatie

Stichting Activiteiten Mill organiseert deze Unox Nieuwjaarsduijk. Maar hierbij hebben zij hulp en ondersteuning van diverse partijen. Zo wordt deze Unox Nieuwjaarsduik mede mogelijk gemaakt door de sponsoring en medewerking van de Verhuurschuur, HaBe Opleidingen, de Seadevils, reddingsbrigade Erica, gebroeders Regter, beheerders van het Strandpaviljoen Mees en Eric Nabuurs en uiteraard Unox. Toegang en deelname is helemaal gratis.

Facebook

De Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen in Mill - Langenboom heeft ook een eigen Facebookpagina. Like deze en nodig al je kennissen uit ook mee te duiken!

Zie voor meer informatie over Stichting Activiteiten Mill ook www.beleefhetinmill.nl.