Op 5 december om 8.30 uur staan alle kinderen en medewerkers van kinderopvang Spring, basisscholen de LenS en de Kameleon op het schoolplein te wachten op Sinterklaas. Vol verwachting kloppen hun hartjes...

Ondertussen zitten Sinterklaas en zijn pieten in het theorielokaal van Rijschool Roy Mengerink te Mill. Terwijl Sint en zijn pieten hun theoriekennis opfrissen, luisteren alle kinderen van het Kindcentrum naar het allereerste optreden van de schoolband 'Kamelens'.

Onder leiding van Guus Pluk van Music Fun speelden zij prachtige sinterklaasliedjes. Wat een succesvol debuut van deze muzikale kinderen.

Tijdens het zingen verschijnt er een aantal pieten op het schoolplein, ze zijn Sinterklaas kwijt...

Niet lang daarna zijn alle kinderen en hun belangstellende ouders getuige van de allereerste rijles van Sinterklaas.

“Sinterklaas moet zich voorlopig verplaatsen m.b.v. de stoomboot of Americo, zelf achter het stuur kruipen is niet veilig", aldus Roy Mengerink, de rij-instructeur van Sinterklaas.

Met horten en stoten heeft Sinterklaas het Kindcentrum in Mill bereikt.

Gelukkig, het grote feest kan beginnen!

De peuters en de kinderen van groep 1-5 brengen een bezoek aan Sinterklaas. Sinterklaas vertelt wat er allemaal in het grote boek staat, de kinderen trakteren de Sint en zijn pieten op prachtige optredens, er wordt gelachen met de pieten en alle groepen ontvangen een mooi cadeau.

De kinderen van groep 6-8 verrassen elkaar met mooie surprises en toepasselijke gedichten.

Wat een feestelijke en sfeervolle dag in het Kindcentrum!