Miljoenen mensen zijn gegrepen door de aantrekkingskracht van dit boek: anderen beginnen die net te ontdekken.

De Bijbel gaat over mannen en vrouwen die niet zijn bedacht of geromantiseerd. Mensen van vlees en bloed met hun gevoelens, fouten, tekortkomingen en successen. De Bijbel gaat over vragen die iedereen heeft. Wat is de zin van het leven? Wat gebeurt er na de dood? Bestaat God? Hoe ga ik om met mijn fouten, met schuld en bezorgdheid? Over verleden en onze tijd waar wij nu in leven, en over de toekomst van onze wereld.

Zodra we de Bijbel beginnen te lezen wordt het duidelijk dat het boek geschreven is een andere wereld dan de onze. Een cultuur van duizenden jaar geleden. Want de kleding, de gewoonten en de politiek mogen veranderen, diep van binnen zijn de mensen van vandaag niet anders dan toen. De Bijbel is een verzameling van geschriften van het Oude en het Nieuwe testament. Het Oude testament is het verbond dat God sloot met het volk van Israël. Het Nieuwe testament gaat over het nieuwe verbond dat God door Jezus Christus heeft gesloten met alle mensen uit alle volken die in Hem geloven. We lezen samen een gedeelte uit de Bijbel en ontdekken de Rijkdom en wijsheid van dit boek. Ga mee op deze levensreis, geef je zelf een nieuwe uitdaging en verdieping. Zin om mee te doen? Er zijn nog 3 plaatsen vrij. We komen bijeen: 28 januari, 25 februari, 25 maart, 29 april, 27 mei en 24 juni.

Interesse? Even aanmelden bij Ans Bardoel tel. 06.34484961 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie verder www.seniorenhobbycentrum.nl - www.jeugdhobbycentrum.nl.