Foto’s: Raymond Roelofs

Het zal niemand ontgaan zijn, de Lokale Omroep Mill vierde afgelopen weekend (vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december) het 30-jarig bestaan. Dat met 30 uur extra RTV-programma’s. Maar ook met een feestelijke Telebingo op zondagavond als afsluiting van het jubileumweekend.

Daarnaast was er zaterdagavond een muzikale show met Bigband Expats, DJ Jack een veel lokaal talent. Dit alles in de theaterzaal van Myllesweerd. In een goed gevulde zaal zongen diverse zangers en zangeressen onder begeleiding van Expats gevarieerde nummers. Zo waren er optredens van Mijke Slaats en Theo Gerrits, Harm Daverveld, Theo Josemanders, Marga Bongers, Eddy van Kuppevelt, Henry van Haren, Jan Volleberg en ook de Straetlappen beklommen het podium. Maar ook was José Lemmers net als Evy Linders, Wouter van Rossum, het bestuur van VoiceMill, Anne-Marie Jans en ook Peter Verstraten en Frans Duijnstee er te horen met fantastische muzikale optredens. Gezamenlijk deden alle artiesten van de avond als finale Let me entertain you.

Binnenkort zijn Tv-opnames van deze avond te zien bij de Lokale Omroep Mill. Meer sfeerfoto’s zijn te vinden op de Tv-krant van de Lokale Omroep Mill en via Facebook van zowel de L.O.M. als Myllesweerd.