December is een heerlijke muziekmaand, vooral dankzij de Top 2000 die het hele land bezig lijkt te houden.

City Resort Hotel Mill aan de Hoogveldseweg 1 geeft de populaire hitlijst een extra speciaal en Brabants tintje met een wel heel bijzonder evenement op vrijdag 28 december met de Top 2000-quiz met live-muziek van coverband ‘Like Crossroads’.

Wie zin heeft in een gezellige avond uit met vrienden, familie of buurtgenoten, schrijft zich dus zeker in voor de eerste editie van de Top 2000-quiz bij City Resort in Mill! Een woordvoerder vertelt namens de organisatie: ”De teams bestaande uit 3 tot 6 personen nemen het tegen elkaar op. Ben je met meer personen schrijf dan gezellig een extra team in! De avond is veel meer dan een ‘fanatieke’ muzikale kennisquiz. De band Like Crossroads zal naast Top 2000-nummers ook enkele live-sets spelen, zodat er voor ieder wat wils is. Na de succesvolle volledig uitverkochte editie bij de Douairière in Boxmeer in 2017 ziet City Resort Mill nu op haar beurt uit naar het ontvangen van vele muziekliefhebbers.”

De Top 2000 quiz staat garant voor een gezellige avond uit! Op vrijdag 28 december vindt vanaf 20.30 uur de inloop plaats en start de quiz om 21.00 uur. De prijsuitreiking is rond 23.45 uur. Om 1.00 uur komt er een einde aan deze muzikale avond. Teams van drie tot zes personen kunnen zich voor 25 euro per team aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga dus samen met vrienden of familieleden de strijd aan met de concurrentie en beleef zo een hele gezellige muzikale avond met onder meer de gitaarsolo’s van Jimmy Hendrix en de lekkere hitjes van de ‘the king of pop’: Michael Jackson. Ook benieuwd naar hoe de deuntjes van Stevie Wonder tot Bruce Springsteen en van The Eagles tot aan Guus Meeuwis door Like Crossroads vertolkt worden? Schrijf je dan snel in door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van een ludieke teamnaam.