Aanstaande woensdag 2 januari is er weer Mamacafè in Mill, vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. Dit alles in de Bibliotheek die te vinden is in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Elke maand is er ook een speciale gast. Deze keer is dat Margo Kuijpers van Skinmasters.

Begin het nieuwe jaar sprankelend, en laat alle december stress achter je. Wintertemperaturen, droge warmte van kachel of haard en niet te vergeten stress, kunnen hun sporen achterlaten. Maar ook door een zwangerschap kan je huid enorm veranderen. Margo Kuipers van Skinmasters uit Mill komt vertellen hoe je je huid kan herstellen of lekker kunt opfrissen. Improve your skin.

Lactatiekundige Nellie Schonenberg is ook aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden. En verder is het gezellig aan de koffie met andere moeders die ook een kleintje hebben.

Het mamacafé is elke eerste woensdag van de maand, van 9.30 uur tot 11.30 uur. Dit in de Bibliotheek van Myllesweerd in Mill. Voor meer informatie en agenda: www.mamacafemill.nl.