De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs roept allerlei vragen op bij ouders. Wat staat mijn kind te wachten? Hoe ziet het eerste leerjaar eruit?

Elzendaalcollege Boxmeer en Gennep beantwoorden deze vragen graag. Daarom organiseert het Elzendaalcollege informatieavonden voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8.

Elzendaalcollege Gennep

De informatieavond van het Elzendaalcollege in Gennep vindt plaats op donderdag 17 januari van 19:30 tot 21:00 uur (inloop 19:00 uur). De school geeft informatie over onder andere de onderwijssoorten basisberoeps, kaderberoeps, mavo, en leerjaar 1, 2 en 3 van havo/vwo, persoonlijke ontwikkeling, extra Engelstalig onderwijs (Anglia), Design & Innovation en Passies & Dromen. Locatie: Stiemensweg 40 in Gennep.

Elzendaalcollege Boxmeer

De informatieavonden van het Elzendaalcollege in Boxmeer vinden plaats op maandag 21 en dinsdag 22 januari van 19:30 tot 21:00 uur (inloop 19:00 uur). Ouders krijgen onder andere informatie over de onderwijssoorten mavo, havo, atheneum en gymnasium, maar ook over persoonlijke ontwikkeling, extra Engelstalig onderwijs (Anglia en Cambridge), de sportklas, Design & Innovation en sport & cultuur met EC+. Het programma van beide avonden is gelijk. Locatie: onderbouwlocatie, Stationsweg 38 in Boxmeer.

Proeflessen en open huis

Naast deze informatieavonden voor ouders, organiseert het Elzendaalcollege in januari en februari ook nog enkele proeflessen voor groep 8-leerlingen. Voor een uitgebreide kennismaking is iedereen welkom tijdens het open huis op woensdag 30 januari tussen 16:30 en 20:30 uur op het Elzendaalcollege in Gennep en op woensdag 6 februari tussen 15:30 en 20:30 uur op het Elzendaalcollege in Boxmeer.

www.elzendaalcollege.nl