Wandelsportvereniging Amicitia Mill is op donderdag 3 januari gestart met de winteractie wandelen en we waren blij verrast door de grote opkomst van mensen die met ons mee wilden wandelen. Het was erg gezellig.

Op donderdagavond 10 januari starten we weer. Wilt u ook graag mee, dan kan dat!

Wilt u uw goede voornemens waar maken door meer te bewegen of wandelt u gewoon graag? U bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen! We verzamelen vanaf 19.15 uur op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30 uur. De wandeling duurt ongeveer een uurtje. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

De eerste keer wandelt u gratis mee. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 5 een winterpasse-partout kopen waarmee u de hele winter tot en met 28 maart mee kan wandelen op de donderdagavonden. Ook kunt u hiermee deelnemen aan de grotere winterwandelingen op zondag 13 januari en 3 februari. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27,- per jaar en dan is deelname altijd gratis.

Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485 – 45 37 51. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag op donderdagavond 10 januari!