Dit jaar is het precies 20 jaar geleden dat Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill de deuren opende. Dat jubileum vieren ze in het weekend van 8 en 9 februari.

In die 2 decennia Lagerhuis waren er vele activiteiten en evenementen. Een van deze activiteiten is de wekelijkse kien-avond.

750e kien-avond

Woensdag 9 januari wordt er voor de 750e keer een kien-avond gehouden bij ’t Lagerhuis. Deze avond zijn er in het kader van deze 750e editie en het jubileum van ’t Lagerhuis ook extra prijzen te winnen. De deuren gaam om 19.00 uur open, het kienen start om 20.00 uur en een kienkaart kost 10,- euro. De opbrengst van deze is zoals gebruikelijk ter ondersteuning van diverse verenigingen.

Overig jubileumprogramma

Vrijdag 8 februari - BZB en The Wetnecks
BZB - Lowlands, Parkpop, Pinkpop, Paaspop, FestyLand en Zwarte Cross: BZB kwam, zag en overwon! Maar naast deze grote festivalshows, duiken de mannen de wintermaanden graag de kroeg in. Klein en intiem, oftewel: Unplugged! Gewapend met het nieuwe album Domme Dingen Doen op zak, aangevuld met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en De Bankzitter in een akoestisch jasje, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB de kroeg om tot een feestende massa!

Wetnecks - Maar BZB komt niet alleen. De band neemt de zeven broers van The Wetnecks, straight from Alabama (USA), mee tijdens de Unplugged Tour. De supportshow van deze nieuwe festivalsensatie is in een razend tempo Nederland aan het veroveren met bekende hits van toen en nu in een Hilbilly stijl.

Tickets - De deuren gaan om 20.30 uur open. DJ Maarten de Groot zal vanaf dan iedereen opwarmen voor BZB en Wetnecks. Toegangskaartjes kosten 15,- euro en zijn online te koop via www.lagerhuismill.nl.

Zaterdag 9 februari - receptie, Two Stools, René Goossens, Sjieke Bazen en DJ Tom Verweijen
Op zaterdag 9 februari gaat het jubileumweekend van Grandcafé ’t Lagerhuis door. Dan start er om 19.00 uur een receptie, waar iedereen Hanneke, Stephan en Patrick kan feliciteren. Aansluitend start er op 3 plekken in ’t Lagerhuis een muziekprogramma. In het café zijn Two Stools te horen, in zaal 1 zal one-man-band René Goossens zorgen voor feest en Sjieke Bazen en DJ Tom Verweijen laten de jaren 90 herleven in zaal 2. Toegang is helemaal gratis.

Meer

Meer weten of tickets voor vrijdagavond 8 februari kopen? Surf naar www.lagerhuismill.nl.