Hebt u goede voornemens om in 2019 meer te bewegen of wandelt u gewoon graag? Wandelsportvereniging Amicitia Mill organiseert wekelijks op donderdagavond een leuke groepswandeling. U bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen!

Vanaf 3 januari 2019 organiseert Amicitia een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen. Hoe werkt het? De eerste keer mag iedereen om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 5 een winterpasse-partout kopen waarmee u de hele winter (dertien keer) mee kan wandelen op de donderdagavonden. Ook kunt u hiermee deelnemen aan de grotere winterwandelingen op zondag 13 januari en 3 februari. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27,- per jaar en dan is deelname altijd gratis.

Vanaf 3 januari 2019 starten de winterwandelingen. De wandelingen zijn voor iedereen, jong en oud, goed toegankelijk. We verzamelen vanaf 19.15 uur op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30 uur. De wandeling duurt ongeveer een uurtje. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485 - 453751. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag vanaf donderdagavond 3 januari!