Naast cabaret, dans en toneel, staan bij Theater Myllesweerd ook regelmatig muzikale shows op het programma. Dat is op zaterdagavond 16 februari ook het geval.

Die avond klinken vanaf 20.15 uur alle grote hits van ABBA in de theaterzaal. Dat alles live gebracht door de SOS ABBA Coverband. Het is beslist geen show om te zitten, er is dan deze avond ook geen theateropstelling maar vooral statafels zodat er volop gedanst en meegedaan kan worden.

Tickets zijn a 12,50 euro inclusief een consumptie online en bij de balie van Myllesweerd verkrijgbaar. Koop deze tijdig, want vol is vol.

Programma

De SOS ABBA coverband bestaat uit ervaren en serieuze muzikanten die hun vak verstaan en stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de wereld van coverbands. Sluit je ogen en je hoort ABBA. SOS benadert het geluid van ABBA tot in de perfectie. Dit maakt SOS één van de beste ABBA tributebands van Nederland EN de enige die GEEN gebruik maakt van een tape met vooraf opgenomen muziek. SOS speelt ABBA ook echt live! Zes muzikanten die zich in het zweet werken om er een geweldig feest van te maken. Visueel natuurlijk ook herkenbaar door de typische ABBA outfits en de danspasjes. Aan alles is gedacht. Meezingen op klassiekers als 'Mamma Mia', 'Waterloo', 'Voulez-Vous' of 'SOS'. Laat je meeslepen naar de dansvloer en herleef de glorietijd van ABBA en disco! Voor en na de show is er muziek met DJ Chris.

Tickets

Tickets zijn a 12,50 euro online te bestellen via www.myllesweerd.nl. Ook aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill zijn deze te koop.