Het Inloop Computer Café van het Senioren Hobby Centrum Mill is inmiddels bij velen bekend. De behoefte aan digitale ondersteuning, vooral bij senioren, is groot. Daarom organiseren wij een spreekuur voor vragen op het gebied van de digitale snelweg.

De maatschappij eist dat men mee gaat doen, dat men gebruik gaat maken van digitale apparatuur. Maar waar kunnen we lessen volgen, waar kunnen wij informatie opvragen? Mensen vanaf 50 jaar gaan we helpen op het Senioren Hobby Centrum. De helft van de Nederlanders heeft wel eens ondersteuning nodig gehad bij digitale problemen zoals de installatie of werking van apparaten.

Bijna iedereen (95%) vraagt daarbij om hulp en 63% vraagt dit aan mensen in hun directe omgeving.

De mensen die zichzelf niet erg digitaal vinden en moeite hebben om bij te blijven met alle digitale ontwikkelingen, zijn toch vooral 66-plussers.

Deskundigen van het Senioren Hobby Centrum zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en om samen te leren digitaal te gaan. Een op een. Zo helpt het SHC u ook met internetbankieren en doet dat in samenwerking met adviseurs van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen.

Het Inloop Computer Café is in de even weken geopend op dinsdag van 9.30 uur tot 11.00 uur. Kosten geen- een vrijblijvende bijdrage zou welkom zijn.

U kunt terecht voor vragen op gebied van DigiD, Mijn Overheid, Mijn Ziektekostenverzekering enz. Maar ook wijzen wij u de weg: t.a.v. computers-laptops-mobiele telefoons-iPad enz.

Ook de Rabobank biedt in overleg internethulp (Rabobank-App) aan op één van de Rabobank kantoren of een mobiele adviseur van de bank komt op afspraak bij u thuis.

Voor vragen / verzoeken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0485-453926.

Het Senioren Hobby Centrum is te vinden aan de Hoogstraat 17 te Mill. (Achter het gemeentehuis).