Op vrijdagmiddag, 22 februari kan vanaf 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur) iedereen bewegen op muziek in de Huiskamer van de Wester.

Op verzoek van de organisatie zal Gerty Jansen van “Dansend in balans” deze middag begeleiden. Zij geeft mensen met uiteenlopende klachten de gelegenheid om op een plezierige en verantwoorde manier te bewegen. Iedereen, mantelzorgers en mensen in een rolstoel kunnen bij haar oefeningen meedoen.

Bewegen gezond

Uit de praktijk blijkt dat bewegen echt gezond is. Het dansen kan namelijk een positief effect hebben op het ziekteproces van de deelnemer. Dans daagt niet alleen het lichaam maar ook de geest uit. Daarnaast speelt het sociale aspect een rol.

Standaard

De Huiskamer heeft haar standaard activiteiten elke vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur in wijkaccommodatie De Wester, Havikstraat 1, 5451XG Mill. Een kans voor mensen uit Mill die behoefte hebben aan meer sociale contacten, fysiek misschien wat moeite hebben om hun eigen boontjes te doppen, of mensen die behoefte hebben aan meer gezelligheid en huiselijkheid.

Gasten komen in een veilige en warme omgeving voor een kopje koffie, samen buurten, knutselen, de krant lezen, kaarten of andere spelletjes doen, biljarten of film kijken, enz. In `De Huiskamer´ is er aandacht voor elkaar en van vrijwilligers in een huiselijke omgeving.

Voor informatie en om aan te melden voor deze middag bewegen op muziek, (niet verplicht) bel dan Truus Olcay tel. 0485-452043 of Diny vd Linden tel. 0485-452557 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deelname is gratis, koffie/thee €1,-.