Cabaretière Christel de Laat te gast bij OCMill Lentegasten

Het Ondernemers Collectief Mill (ruim 100 leden) organiseert regelmatig activiteiten. Sommige gericht op de consument om te laten zien wat ondernemend (gemeente) Mill zoal te bieden heeft en dan weer activiteiten speciaal voor ondernemers.

Ook organiseren zij gezamenlijke campagnes zoals Koop lokaal en activiteiten rond kermis, de Werkplaats van Sint en Piet en rond Kerst. Daarnaast is het OCMill betrokken bij activiteiten als Halloween, de Avond-wandel-vierdaagse etc.

Lentegasten

Daarnaast organiseren zij jaarlijks Lentegasten en Herfstgasten. Op deze gratis toegankelijke ondernemers-netwerkavonden praat Corné Kremers in een Tv-setting met interessante ondernemers. Woensdag 20 maart start om 20.30 uur in Kasteel Tongelaar Lentegasten. Er zijn dan gesprekken met Harm Verstraten en Ron Broeren van Dock4 studio’s, William van Katwijk van Bevers Steencentrum, Hetty en René van Doorn van van Doorn Feestartikelen en ook is cabaretière en onderneemster Christel de Laat te gast. Christel staat met haar theatershow komend seizoen in Myllesweerd in Mill en komt alvast wat vertellen over deze voorstelling, maar ook over al haar andere werkzaamheden zoals o.a. bij Omroep Brabant. Muzikale omlijsting is in handen van Mijke Slaats en Theo Gerrits uit Langenboom.

Aanmelden

Wilt u (als ondernemer) aanwezig zijn op Lentegasten? Laat dat dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel het Ondernemers Collectief Mill op tel. 0485-325634.