Aanstaande zaterdag 9 maart kan iedereen vanaf 10.00 uur weer inschrijven voor de dorpsquiz Zuuk ut mar uut in Mill. Deze 3e editie zal op zaterdag 5 oktober gehouden worden en vrijdagavond 11 oktober is de prijsuitreiking.

Inschrijven kan tot en met zondag 22 september. De eerste 10 teams die zich aanmelden en ook het inschrijfgeld (contant of per bank) voldaan hebben, krijgen een speciaal Zuuk ut mar uut quizpakket. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt dan een reactie met gegevens voor betaling van de 10,- euro per team.

Zuuk ut mar uut

De dorpsquiz Zuuk ut mar uut zal zaterdagavond 5 oktober gehouden worden. Op deze avond kan een vertegenwoordiger van elk deelnemend team tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill het vragenboekje ophalen. Net als voorgaande jaren zijn er 11 verschillende rubrieken, maar wel een aantal nieuwe in vergelijking met vorige keren. Uiterlijk 23.30 uur dient het boekje weer ingeleverd te worden bij ‘t Lagerhuis. Die avond kan iedereen er met anderen dan al gezellig napraten en borrelen. Op vrijdagavond 11 oktober zal in café Royal aan de Kerkstraat vanaf 20.30 uur een feestavond zijn met bekendmaking van de uitslag en prijsuitreiking.

Inschrijven

De organiserende werkgroep adviseert een team uit minimaal 8 personen te laten bestaan, om alle vragen en opdrachten ook binnen de beschikbare tijd te kunnen verwerken. Per team dient er minimaal 1 inwoner uit het kerkdorp Mill te komen en minimaal 18 jaar te zijn. Kosten om deel te nemen bedragen 10,00 euro per team. Inschrijven kan pas vanaf 9 maart 10.00 uur door naam contactpersoon, adresgegevens, telefoonnummer en team-naam te mailen naar de organisatie. Hierna komt er een bevestiging met meer informatie per mail retour.

Meer weten? Like dan de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut, www.zuukutmaruut.nl of zie www.beleefhetinmill.nl.