Superjuffie

Een middagje lekker je haren (laten) doen, kijken welke make-up jou het beste staat, leuke meidendingen doen en dat alles afsluiten met een echte meidenfilm. Dat en meer staat op het programma van deze Meidenmiddag.

Ook is deze middag zeer geschikt als kinder- of vriendinnenfeestje. Hiervoor is er een speciaal arrangement beschikbaar. Daarmee sluit je deze Meidenmiddag af met friet, een snack en wat te drinken.

Superjuffie

In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn. Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.

Een ticket voor deze Meidenmiddag inclusief film kost 7,50 euro en met arrangement inclusief friet, een snack en wat te drinken 11,50 euro. Reserveer tijdig, vol is vol.
Het programma duurt tot 17.00 uur, voor de gebruikers van het arrangement is de eindtijd 18.00 uur. Ook begeleiders dienen een ticket te kopen.

Koop tickets online via de rubriek Agenda op www.myllesweerd.nl.