Op zaterdag 16 maart 2019 gaan de vrijwilligers bij de scouting weer aan de slag. Vorig jaar werden de handen ineengeslagen om alles voor te bereiden voor een nieuw speelhuis.

Het hekwerk van het terrein werd verplaatst zodat er meer speelruimte is. Het houthok werd verplaatst. De fundering voor het speelhuis werd gelegd. Het klim- en klauterhuis is nu klaar en er wordt door de kinderen met veel plezier in en op gespeeld. Dank voor al het werk.

Dit jaar gaan we de vuurkuil opknappen. De verlichting wordt aangepast. De tegels moeten opnieuw gelegd worden. Natuurlijk hebben we ook diverse eenvoudige klusjes. Er is eenvoudig snoeiwerk enz. Zelfs koffiezetten en lunch verzorgen is een belangrijke taak. Voor iedereen is er dus wat te doen. We beginnen om 09.00 uur tot 17.00 uur. Of zoveel eerder als we klaar zijn.

Zin om ons mee te helpen? Ook als je maar 1 dagdeel kunt ben je van harte welkom. Natuurlijk zorgen wij voor gezelligheid en eten en drinken. Mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..